Löydä Kotkan-Haminan seudun ja Loviisan yritykset, tuotteet ja palvelut!

Lisätietoa sivustosta


HUOM! Tämän sivuston hakemistoissa ja infografiikassa näkyvät yritysmäärät ovat vain suuntaa antavia: Joitakin toimialoja ja yritysmuotoja ei ole lainkaan mukana, ja jotkut alueen yrittäjät tai yritykset ovat itse halunneet tietonsa pois. Toisaalta, joillakin yrityksillä on useita toimipisteitä. Näin ollen sivustolla näkyviä yritysmääriä ei pidä tulkita alueen, kunnan tai eri toimialojen virallisina yritys- ja toimipistemäärinä.

Koska hakemistossa mukana olevat alueen yrittäjät ja yritykset voivat itse lisätä ja päivittää hakemistossa näkyviä tietoja, ja koska jotkut yrityksistä eivät ehkä päivitä tietojaan lainkaan, tietojen ajantasaisuus kannattaa aina tarkistaa yritysten omilta verkkosivuilta.

Vastuu tietojen oikeellisuudesta

Koska tämän sivuston hakemistoissa olevat yritysten tiedot pohjautuvat joko yritysten julkisiin kaupparekisteritietoihin tai ovat yritysten itsensä päivittämiä, sivuston ylläpitäjä Cursor Oy ei vastaa hakemistojen tietosisällöistä. Cursor vastaa ainoastaan sivuston toimivuuden ylläpidosta ja kehittämisestä yhteistyössä tämän sivuston tekijän ja sen teknisestä ylläpidosta ja toimivuudesta vastaavan Hakosalo Oy:n kanssa.

Cursor Oy, Yrityspalvelut
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Yritysneuvonta +358 40 190 2555
yritysneuvonta@cursor.fi
www.cursor.fi

Sivuston toteutus: Hakosalo Oy   |   Lisätietoa sivustosta   |   Tietosuojaseloste   |   Lisätietoa evästeistä